tirsdag 4. februar 2014

Bangkok Baby!

Etter at Kjosern hadde losa oss trygt avgårde til Thailand, dog 11 timer senere enn han hadde lovet oss (bombe), ankom vi Bangkok By og Atlanta Hotel utpå ettermiddagen søndag. Et helt kurant hotell som er rent og med eget utendørs svømmebasseng, og som sterkt anbefales med en pris på drøye 200 kr natta. Etter en rask dukkert tuslet vi ut i Bangkoks gater for å kjenne på trøkket i forbindelse med Thailands valg. Masse mennesker i gatene, men alt gikk fredelig for seg. 
Vi tok oss en matbit før turens første "lete etter et sted å se Liverpool"- oppdrag begynte. Hard Rock Cafe ble redningen, og jeg benket meg ned 10 sekunder ut i kampen. Perfekt. Kampen i seg selv forbigås i stillhet. Typisk nok sørget valget i Thailand og 36 timers alkoholforbud for at sorgene heller ikke kunne druknes.

Morgenen etter, friske og raske og relativt upåvirket av jetlag bortsett fra et par bleike og hovne mårratryner, stakk vi til Myanmars ambassade for å ordne oss visum. Heldigvis var vi der kort tid etter at ambassaden åpnet kl.09, for det var flere enn oss som hadde tenkt å besøke Myanmar. Eller Burma. Vi kaller det Burma fra nå. 
Vi kunne hente visumet på ettermiddagen samme dag, og brukte siste kveld i Bangkok på å tusle gatelangs i de mer "frigjorte" strøkene av byen. Bønder i By´n som vi er trodde vi først at det var frigjorte hurrajenter på utdrikningslag, før vi skjønte at her var det mer økonomisk relaterte transaksjoner i sving, for å bruke et kjedelig uttrykk. Kjedelig er det i hvert fall ikke i Bangkok, men sindige som vi er takket vi pent nei til Pussy Ping Pong og valgte heller å stikke på en bar som arrangerte boksekamp. "It´s not sex related?" skulle Kaija forsikre seg om. Hadde jo vært litt interessant om det faktisk var det.


I kveld reiser vi med nattog til Chumphon og videre med buss og ferje til Ko Tao.
Der skal guttungen få seg dykkelappen hos Crystal Dive Resort. Frøkna er jo såpass bereist at hun allerede har det.
Sitat fra Lonely Planet:
"Never been diving before? Ko Tao is THE place to lose your scuba virginity."
Kjenner jeg grugleder meg. Dykking faller seg liksom ikke helt naturlig for en jovial gudbrandsdøl som bare har plaska litt i Laugen.

Over og ut fra The Atlanta (35 grader ved bassengkanten).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar